Reviews

Reviews

Vul ook een review in!

Rijles gehad bij Rijschool Roger de Weijer? Bekijk reviews van anderen en vul hier ook een review in, zodat anderen kunnen lezen hoe jij het ervaren hebt.

Reviews
90 + 7 =
...Ik zat in één keer precies goed...

Ik zag altijd op tegen rijlessen maar wilde wel graag mijn rijbewijs, ik zag een advertentie van RDW.nu langs komen en het sprak me gelijk aan!
Had gelijk aangemeld en even later werd ik gebeld voor een intake.

Ik stapte al gelijk vol vertrouwen in de auto dankzij Roger!
Rijlessen waren heel leerzaam en waar het kon natuurlijk ook heel gezellig.
Roger is iemand die mensen goed kan inschatten wat ze nodig hebben en hoe die de rijlessen moet laten verlopen.
Daardoor ben ik in een keer geslaagd! Hij wist precies wanneer ik er klaar voor was, en hij had gelijk!
Ik zal hem altijd dankbaar blijven voor deze ervaring en zal de rijlessen nooit vergeten !

Janique Spapens
18 jaar
Opzoek naar een goede rijschool?

Als je op zoek bent naar een rijschool waarin alle tijd voor jou wordt genomen, dan ben je bij Roger aan het juiste adres. Roger geeft rijles op maat. Dat wil zeggen: afgestemd op jou als persoon.
Mede door deze aanpak heb ook ik mijn rijbewijs kunnen halen en ben ik voor de eerste keer geslaagd!
Iets wat ik vooraf nooit had durven hopen. Roger bedankt!

Francis
36

Ik wil Roger heel erg bedanken voor alle hulp die hij mij heeft gegeven tijdens de rijlessen en dat ik dankzij hem geslaagd ben voor mijn rijbewijs. Ik ben overgestapt naar Roger, omdat de andere rijschool te gehaast en onduidelijk was over het rijden zelf. Roger heeft tijdens de rijlessen alles heel goed en duidelijk uitgelegd en had hier ook het geduld voor. Als ik iets niet begreep of iets fout deed legde hij het nog een keer uit of liet hij het me zien hoe het moest. Ik raad ook echt iedereen aan om bij Roger te gaan lessen vanwege de goede aanpak!

Jeffrey Wils
De hoop opgegeven. Toen kwam Roger.

In een keer geslaagd met Roger de Weijer! Super tevreden mee! Rijlessen gingen super goed! Veel nieuwe informatie geleerd en hij heeft veel geduld hoor! Niet twijfelen! gewoon DOEN!

Yanni Baez Rosario
In 1 Keer Geslaagd!

Ik vond roger een zeer toffe kerel , hij combineerde goede lessen met een beetje humor perfect met elkaar waardoor ik hele fijne lessen heb gehad. Ik heb eigenlijk niks negatiefs over hem te zeggen!

Roger heeft mij goed opweggeholpen met zijn lessen om mijn rijbewijs in 1 keer te halen en passte de lessen goed op mij aan. Ik beveel roger daarom zeker aan!

Vassili Delikaris
17 jaar
Goede prijs en in 1 keer mijn rijbewijs 🙂

In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs met dank aan Roger de Weijer.

Roger heeft mij veel geholpen met het aantrekken van mijn strik naar mijn rijbewijs en hij verdient daarom ook een NOG hoger slagingspercentage 🙂
Pak hier je rijlessen! Het zal goed uitpakken!

Michaël Cornelius
18 jaar

Top rijschool, uitstekende rij instructeur, altijd gezellig gehad, echt een aanrader!! In een keer geslaagd voor tussentijdse toets, en voor praktijk examen, je word echt geholpen, en de rijinstructeur is gezellig heeft geduld en leert het je goed, aan lesstof geen gebrek!! #geslaagd #toptop

Jim Bakker
20 jaar
Goede keuze! Alles sloot precies bij me aan!

Ik vind Roger een fijne instructeur.
Altijd gezellige lessen. Hij weet goed hoe die elke andere leerling op hun manier het fijn heeft.
Hij bereidt je ook goed voor op het examen en laat je met een goed gevoel achter het stuur zitten.
Bedankt!

Ischa Meulesteen
19 jaar

Leuke rijlessen met duidelijke uitleg. Veel geleerd en rijervaing opgedaan.

Tom
18 Jaar
Niet gedacht dat Rijlessen zò leuk zou zijn!

Rijschool Roger de weijer (RDW.NU) is er eentje met veel kwaliteit. Dit komt mede omdat ik nog nooit iemand heb gezien met zo een uitgebreide mensenkennis. Roger weet precies bij welke leerling hij welke methode moet toepassen. Hierdoor is het gewoon vanzelfsprekend dat de leerling het maximale eruit haalt. Roger was er snel achter hoe die mij les moest geven en daarom maakten we steeds grote sprongen!

Een andere goede kwaliteit is dat hij je een fijn gevoel achter het stuur geeft. Hij jaagt je niet op, handelt rustig en legt alles helder uit (ook dit per persoon verschillend).

Roger is natuurlijk 95% van de tijd bloed serieus en effectief, maar als hij door heeft dat je er even doorheen zit en toe bent aan een beetje humor dan zorgt hij daar zonder problemen voor. Even een beetje lachen en je kunt er weer een tijdje tegen aan. Dat heeft bij mij echt ongelooflijk goed geholpen.

Dit alles is de perfecte combinatie voor leuke, goede en effectieve rijlessen! Ik kan eigenlijk niet geloven dat er een betere rijschool/instructeur is.

ik wil Roger hartelijk bedanken voor de leuke tijd en natuurlijk het behalen van mijn rijbewijs!

Marius Pot
18 jaar
De eerste keer geslaagd!

De eerste keer geslaagd! Ik ben echt superblij!
Roger heeft me naast de praktijklessen, ook het zelfvertrouwen gegeven wat ik nodig had om veilig de weg op te kunnen.Dat zelfvertrouwen staat ook niet in een boekje, maar hij heeft het wel bij me voor elkaar gekregen. Hij is wat dat betreft echt een mensen-mens. Elke instructeur kan wel praktijklessen geven (tenminste dat hoop ik), maar de manier waarop Roger les geeft gaat nog een stapje verder. Hij voelt heel goed aan wat iemand nodig heeft, of waar extra aandacht aan gegeven moet worden. Dat inzicht maakt hem echt een super rij-instructeur en ik had geen andere willen hebben.

..en ik ben tenslotte geen 18 meer
Toen ik begon met rijlessen, had hij me de RIS methode aanbevolen, waar ik geen seconde spijt van hem gehad en iedereen die begint met rijlessen, kan ik dat ook zeker aanraden. De rijlessen waren altijd erg duidelijk en als ik een les niet begreep of het niet wilde lukken, dan bedacht hij wel een creatieve manier dat ik het anders kon bekijken, zodat het me wel lukte. Ik heb gewoon rijlessen gehad die ik nergens anders gehad zou hebben. Ik merkte wel dat iets leren en dergelijke niet gaat zoals vroeger, als je jong bent pik je sommige dingen veel sneller op en ik ben tenslotte geen 18 meer. (ook geen 80, maar ik merk het verschil wel of je 18 bent of 43) Hij dacht altijd met me mee hoe we het konden oplossen. Het maakte hem niet uit of hij het 1x of 100x moest uitleggen, als ik het maar begreep. Wat kan je nog meer wensen!

Ik zei altijd dat ik weer een superleuke en gezellige les gehad had, maar onbewust had ik dan steeds meer geleerd dan dat ik zelf in de gaten had. Hij heeft een geweldig inzicht in mensen en voelt je heel goed aan. Hij voorspelde ook dat ik steeds meer automatisch zou gaan doen en zijn voorspellingen zijn allemaal uitgekomen.

faalangst en geen zelfvertrouwen
Behalve het leren om een veilige en bewuste bestuurder te worden, had ik ook nog het probleem van faalangst en geen zelfvertrouwen hebben. Een belangrijk punt, want zonder zelfvertrouwen had ik nooit veilig de weg op kunnen gaan en ook niet bewust om kunnen gaan met de rest van het verkeer. De focus lag toen nog teveel op mezelf. Roger had me ook aangegeven, dat hij me niet zou aanmelden voor het examen als ik er niet aan toe zou zijn. Dat zelfvertrouwen had ik niet 1-2-3 en dat mij laten inzien, dat ik net zo goed of soms beter reed als mensen op de weg met wel een rijbewijs, was waarschijnlijk geen andere rij-instructeur gelukt.

Het is nog echt tot me aan het doordringen dat ik m'n rijbewijs heb. Nou ja heb, het pasje moet ik nog halen, maar dat is een formaliteit en dat kan door vandaag. Ik ben geslaagd! Ik ga de gezellige rijlessen nog missen, maar we houden evengoed zonder de rijlessen nog contact 🙂

Rijlessen was voor mij begonnen omdat je tegenwoordig eigenlijk niet meer zonder rijbewijs kan, maar na afloop van de lessen ben ik niet alleen een veilige en bewuste bestuurder, maar door Roger heb ik nu ook het zelfvertrouwen en iets wat ik echt niet van mezelf had verwacht:
Ik ben autorijden ook gewoon echt leuk gaan vinden!!

Nathalie
43 jaar

Hoera! Geslaagd. Ik had al een paar keer examen gedaan via een andere rijschool. Toen overgestapt naar de rijschool van Roger. Hij geeft op een prettige manier les en...jawel. Dit keer geslaagd. Roger: bedankt.

Default Avatar
Eline
18 jaar
Deze rijschool is TOP!

In 1X mijn rijbewijs gehaald! Ik heb hele gezellige en vooral leerzame lessen gehad met Roger. Buikpijn van het lachen! Was leuk. Mis je nu al 😉
Groetjes Evi

Evi Jacobs
18 jaar
Een echte aanrader!!!

Roger is zonder twijfel de beste rijinstructeur die er te vinden is. Altijd vrolijk en super behulpzaam. Vooral als je moeite hebt of angstig zou zijn om de weg op te gaan raad ik RDW.nu aan. Door de rust, De relaxte vibe die in de auto hangt en de vele ervaring die Roger heeft en dat ook overtuigend overbrengt naar de leerling; wat geeft dat een fijn gevoel! Na een super leuke tijd samen met Roger, ben ik in 1 keer geslaagd en kan ik met een goed en verantwoordelijk gevoel nu echt de weg op.
Een echte aanrader voor iedereen!

Martijn Swanink
17 jaar
Heb Um Binnen!

Roger,
Ik vond de rijlessen Top!
Elke rijles was weer een gezellige en leerzame les. Daardoor ben ik geslaagd! Bedankt voor al die lessen en ook voor de moeite die je in mij hebt gestoken.
Bij deze raad ik dan ook rijschool Roger de Weijer bij iedereen aan!

Damiën Janssen
18 jaar
Seniorplus Omscholing

De opfriscursus, of in mijn geval omscholingscursus is geslaagd dankzij het prima stappenplan dat Roger voor mij heeft opgesteld.
Met veel geduld en door zijn inzicht en geduldige aanpak is het gelukt om mij om te scholen van een te snelle, haastige en hyperactieve rijder naar een rustige en bewuste bestuurder.

Ik kan Roger van harte aanbevelen voor oudere mensen, eventueel met autisme (ASS), die weer vertrouwen en inzicht moeten krijgen in het autorijden in het huidige drukke verkeer.

Roger is een kalme, aangename, enthousiaste persoon met een prima inzicht in de mensen die hij rijles geeft.

Ik ben blij dat ik deze stap heb durven te maken.

Arie, 77 jaar.

Arie Kuipers
77 jaar
Wat moet ik hieraan nog toevoegen?????

Super leuke, gezellige en vooral leerzame lessen gehad bij de leukste rijinstructeur van Nederland!
Hij wist precies de aansluiting te vinden. TOP Instructeur!

Joyce Johnsen
Ik zou geen andere instructeur gewild hebben!
Eindelijk mijn rijbewijs....

Eindelijk heb ik mijn rijbewijs gehaald dankzij Roger de Weijer en wil graag mijn ervaring met jullie delen.

Ik was al een tijdje bezig met het leren autorijden en had ondertussen al twee rijscholen gehad, maar helaas op een of andere manier was het nog niet zo ver dat ik op het examen kon gaan.

Een vriendin van mij had lessen genomen bij Roger en was zeer tevreden met zijn aanpak van het leerproces.
Zonder veel te twijfelen had ik contact opgenomen en een proefles gereserveerd. Sinsdien heb ik nooit meer spijt gehad van dat ik weer naar een andere rijschool ben gegaan.

Eerst leken twee uur te lang voor een les, maar eens ik was begonnen met het rijden viel het mee. Elke les was weer een interessante uitdaging die Roger speciaal voor mij had voorbereid.
Mijn ervaring met Roger wil ik in een aantal punten samenvatten die Roger de Weijer van veel andere rijscholen onderscheidt. Hier zijn ze:

1. Roger is een goede en aangename persoon met wie je zeker kan lachen.

2. Roger heeft een natuurtalent voor het geven van onderwijs. Hij adapteert zijn manier van het lesgeven aan jouw niveau van het rijden en aan jouw behoeftes. Hij komt steeds met de nieuwe manieren van uitleg en oefeningen.

3. Er is altijd een duidelijke structuur van de lessen en evaluatie daarna. Geen een les bij Roger is even rondrijden en/of iemand wegbrengen.

4. Roger blijft kalm tijdens de les, wat vaak heel belangrijk is voor de meiden.

5. Roger geeft jou 100% van zijn aandacht tijdens de les, neemt nooit zijn telefoon op of appt.

6. Roger laat jou niet onnodig meer lessen nemen en dus meer geld betalen.

7. Roger geeft niet op totdat zijn leerling het snapt, leert toepassen en uitvoeren. Zodra hij ziet dat je het goed kunt, blijft hij daarbij ook niet onnodig stilstaan.

8. Roger motiveert jou en gelooft in jou, zelfs als jij aan jezelf twijfelt (Dit is weer vooral voor meiden belangrijk:)).

Hoewel het soms voor mij lastig was, heeft Roger het mij uiteindelijk goed geleerd.
Ik wil Roger bedanken voor zijn geduld, zijn vaardigheden, zijn enorme inzet, zijn motivatie en het nooit opgeven:)) !!! Dank je wel Roger! Ik zie je nog wel!

Irina Markova
28 jaar
Yes! Ik heb hem!

Top rijschool, elke rijles was een feestje. Maar wanneer het moest, was het ook aanpakken! Wanneer je iets niet meteen begrijpt, legde Roger het gewoon op een andere manier rustig uit.
Hij is een Fijne en gezellige rij instructeur!
ook bereidt hij goed voor voor de examens. Roger heeft bij mij een manier gevonden om de druk van te voren flink weg te nemen.
Een echte Aanrader!

Jordan Pechler
21 jaar
Beoordeling van  Gemiddelde van 4.95 op een totaal van19 Ratings